Bed & Breakfast Roskilde -  Overnatning i Roskilde - Bed & Breakfast Roskilde

 

Velkommen

Info

Kort

Reservation

Priser

Roskilde Festival 2021

 

Lidt om vores Bed and Breakfast Roskilde / ferielejlighed.

"Bed and Breakfast Roskilde". Efter en nyistandsættelse af to af vores store værelser i underetagen af vores villa, synes vi, at vi har skabt de ideelle rammer til en hyggelig overnatning i vores Bed and Breakfast i Roskilde. Vores hus er en 60 ´er villa beliggende på en meget kuperet grund, således at hele underetagen "ligger på" jorden. Villakvarteret er roligt og ligger ca. 1,5 km fra Roskilde Centrum. Der er ca. 2 minutters gang til buslinjerne 600S og 358 med forbindelse til Roskilde station (5 min. buskørsel)

Roskilde er bl.a. kendt for Domkirken, Vikingeskibsmuseet, Boserup skov, Lejre Forsøgscenter, Roskilde Festivalen og de smukke omgivelser ved Roskilde fjord. Ligeledes udmærker Roskilde sig ved et aktivt handelsliv centreret om Roskildes hovedstrøg Algade (gågade) og om et af Danmarks nyeste indkøbscentre Ro´s torv.

Vi har indrettet vores Bed and Breakfast ud fra ønsket om at tilbyde turister, andre rejsende, børnefamilier mv. overnatning med samme standard som på hotel, men under hyggelige og hjemlige former og til overkommelige priser

Vores ferielejlighed og værelser er et godt udgangspunkt for en hyggelig ferie, et weekendophold eller en miniferie i Roskilde, ligesom mange har valgt vores Bed and Breakfast som alternativ til kroferie eller som rammen for en forlænget weekend i Roskilde. Vi er ligeledes søgt som overnatning i forbindelse med familiefester, møder, kurser i Roskilde, konferencer fx på RUC, Comwell, Rockwool eller Risø. Vi har ligeledes gæster, der ønsker et møbleret værelse for en kortere periode og overnattende i forbindelse med Roskilde Festivalen, Roskilde kræmmermarked, Roskilde Dyrskue, udstilling i Roskilde hallerne / Roskilde Messecenter, Gimle og Truckershow Roskilde. Andre bruger vores Bed and Breakfast som central base på sjælland til enten besøg eller arbejde i København, Køge, Ringsted, Helsingør, Holbæk, Jyllinge.

I forbindelse med overnatning i vores Bed and Breakfast har vi valgt ikke at tilbyde servering af morgenmad. Vi har til gengæld indrettet et veludstyret køkken med service til 6 personer, te og kaffe og med kun 300 meter til bageren i Himmelev Indkøbscenter, tror vi, at vores overnattende gæster vil sætte pris på denne uafhængighed. En anden mulighed er en af Roskildes mange spændende restauranter og cafeer.

Vi har lavet en terrasse med havemøbler og grill i forbindelse med vores Bed and Breakfast, da vi tror mange Bed and Breakfast gæster vil værdsætte og nyde denne mulighed.

Vores Bed and Breakfast kan fungere som "etværelseslejlighed" (45m2) til 2 gæster i dobbeltseng eller enkeltsenge, og vi kan supplere overnatningen på en behagelig "dobbelt sovesofa", således at en familie med børn uden problemer kan overnatte i denne model.

Eller ferielejligheden kan udvides med et værelse (55m2) til endnu 2 gæster i enten dobbeltseng eller enkeltsenge.

Mange turister har benyttet vores Bed and Breakfast til en billig overnatning i Roskilde, men også håndværkere og andre "rejsende" har oplevet Bed and Breakfast Roskilde som en attraktiv mulighed for billig overnatning, - et alternativ til hotel, minihotel og motel.

Vi håber, at vores Bed and Breakfast kan opfylde Jeres ønsker om en god og hyggelig overnatning i  Roskilde, men skulle der være yderligere ønsker eller spørgsmål, står vi gerne til rådighed.

Venlig hilsen

Rikke og Robert

Bed and Breakfast - Rikke Frimodt og Robert Martens, Langagervej 19 A, 4000 Roskilde, Danmark. 

tlf.: +45  2446 9623 , mail : bbroskilde@youmail.dk home: http://www.robertmartens.dk